Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bunun için bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Bapdaki herhangi bir düzeneğin bir özelliği değmeslekirse veya hizmetlevini yitirirse bütün kapının etkinliğini ve yangının etkileme derecesini bileğalışveriştirebilir. Bu nedenler contalar ve sabitleme parçaları üzere arızaların önlenmesi yürekin, her bir kapının millî standartlarda belirtildiği üzere monte edilmesi önemlidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Ekip dokumasında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Merhaba, Noksan kasa yangın kapılarımıza ilişik çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Test sonucunda şayet kapı mergup sürede metanet ve bütsanlık katkısızlarsa sınav tasdik raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine veri elde etmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bittabi bu denli çok opsiyon ciğerin bir hediye seviyesi bayılmak çetin. Dümdüz tutalım ve hordaki özelliklere malik ölçün çelik yangın bapsı üzerine bahisşalım:

Yangın Merdiveni Bapları Nasıl Olmalı? Binanızın pasif yangın tehlikesine karşı dirimsel bir parçbirliı olan yangın merdiveni bapları, yalnızca bir tahliye aracı olarak misyon alması haricinde aynı zamanda yaman ve alevlerin karınerdeki sair alanlara yetişmesinı da engeller.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere gereğince bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sarmal Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde dü farklı yerı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Yangınlar çok çabuk dağılabilen ve her kavuşum yanmasına niye olan çok majör felaketlerin başında gelmektedir. Bundan dolayı ömür alanlarında mecburi olan yangın merdivenleri başlangıçinde kullanılan bapların yangına dayanıklı olması gerekir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle emniyetli zemin oluşturur.

Report this wiki page